virksomheden

GRAIN Wood A/S

(Tidligere GRAIN Maskinservice A/S), har med mere end 30 års erfraring - primært fra Danmark - udviklet, projekteret og solgt komplette maskinanlæg til Korn- og Foderstofbranchen.

 

I vid udstrækning er der anvendt standard kvalitetsudstyr, suppleret med egne udviklede og fremstillede maskiner, når der opføres anlæg til korntørring, rensning, foderpilleproduktion, samt indtags- og udleveringsanlæg.

 

Vi har udviklet os til at være en af Danmarks førende projekterende virksomheder, hvor Nordvestjysk snusfornuft og hittepåsomhed har banet vejen til den mangefacetterede virksomhed vi er i dag. En virksomhed med mange års erfaring i salg og montage af  maskin- og siloanlæg.


Kontoret på Mors danner arnestedet for udvikling, salg og montering. Al teknisk personale er specialister på deres felter. De står altid klar til at rådgive og vejlede.

 

Til servicering af vore kunder kører veluddannede montøre rundt og servicere og installere anlæg i hele Nordeuropa.

 

 

Montørene bliver løbende opdateret med den nyeste viden, så er besøg af vores medarbejdere er altid en god oplevelse.


Vi arbejder hurtigt og målrettet og bruger vores erfaring til at finde den bedste løsning.

 

GRAIN Wood A/S har for nylig etableret aftale om eneforhandling i Danmark af den verdenskendte og velansete amerikansk/hollandske CPM pillepresser.


CPM maskinerne anvendes i foderindustrien, til presning af træ- og halmpiller, samt alle andre former for presning af affaldsprodukter fra landbruget og industrien, herunder gyllefibre fra biogas produktion.

 

Hent vores brochure her

 

 

 

Seneste nyheder

Veloverstået Åbenhus

Fredag d. 11. September blev vores nye testcenter indviet samtidig med vi markerede 25 års jubilæum.
Omkring 170 mennesker var mødt op til en spændende eftermiddag med en række interessante indlæg. Hjertet i testcenteret er vores nye SDS Tørreri. Efter tørring, er der mulighed for blandt andet at køle, pellertere

Se mere

 

GRAIN Wood A/S indbyder alle kunder, leverandøre og forretningsforbindelser til Åbent Hus, Fredag den 11. sep. kl. 12-16 på Industrivej.
Se invitationen her
Invitation

 


 

 

Læs mere

 

Kontakt os her

 

 
 
 
Til forside
Se siden på dansk
Brugernavn:
Adgangskode:
View page in english

Grain Wood A/S | Korsbakkevej 11 | 7950 Erslev | Tlf.: 97 74 00 44 | CVR: 14 24 23 33 | E-mail: grain@grainwood.dk