CPM Pillepresser

verdens største producent af pillepresser

Som verdens største producent af pillepresser, har CPM ført an i udviklingen af specialiserede pillepressere og presseruller for at gøre pelleteringsstabiliteten både praktisk og økonomisk og samtidig fremme produktets nytteværdi og håndterbarhed.

 

Innovativ teknik og design er blevet kombineret
med den nyeste fremstillingsteknologi, så vi kan levere den højeste kvalitet inden for pillepressere i verden, med det bedste produktionsniveau nogensinde opnået, sammen med fremragende pillekvalitet.

 

Flere og flere industrier er ved at opdage fordelene ved pelletering.

 

Anvendelsesmulighederne for pillepressere
i procesindustrien er næsten endeløs.

Udover foder, er andre materialer pelleteret ved CPM kunder. De mange materialer omfatter bl. a. rengøringsmidler, polyethylen, kulstof, RDF, savsmuld, asbest,

lægemidler, urinstof, polyester, kulstøv, latex, kaffe, organisk gødning, polyester, potaske, trækul, zinkoxid, herbicider, for blot at nævne nogle få.

 

GRAIN Wood A/S Forhandler hele CPM Europes
produktionsprogram inkl. Champion Slaglemøller og RosKamp valser.

 

Vi har komplet program inden for alt udstyr til brug omkring pillepresning, formaling og valsning. Kontakt os venligst for at modtage vort tilbud på Slagler, matricer, presseruller og andre dele til din produktion.

 

 

Seneste nyheder

Veloverstået Åbenhus

Fredag d. 11. September blev vores nye testcenter indviet samtidig med vi markerede 25 års jubilæum.
Omkring 170 mennesker var mødt op til en spændende eftermiddag med en række interessante indlæg. Hjertet i testcenteret er vores nye SDS Tørreri. Efter tørring, er der mulighed for blandt andet at køle, pellertere

Se mere

 

GRAIN Wood A/S indbyder alle kunder, leverandøre og forretningsforbindelser til Åbent Hus, Fredag den 11. sep. kl. 12-16 på Industrivej.
Se invitationen her
Invitation

 


 

 

Læs mere

 

Kontakt os her

 

 
 
 
Til forside
Se siden på dansk
Brugernavn:
Adgangskode:
View page in english

Grain Wood A/S | Korsbakkevej 11 | 7950 Erslev | Tlf.: 97 74 00 44 | CVR: 14 24 23 33 | E-mail: grain@grainwood.dk