Biovarmeværker

Træpiller

GRAIN Wood har opbygget en solid erfaring indenfor pelletering af træ og andre biomasser. Vi hjælper kunder igennem hele forløbet med fx at starte egen pilleproduktion.

 

Ud fra råvaren, kan GRAIN Wood sammen med kunden sammensætte et anlæg, der problemfrit klare håndtering af materialet fra modtagelse over evt. tørring til formaling og videre til selve pelleteringen og efterfølgende køling.

 

Vi har selvfølgelig også udstyr til den videre håndtering, så som soldning, oplagring og udlevering - både opsækket og i løs vægt.

 

 

 

Optimering

I tider med stigende råvarepriser skal produktionen af biobrændsler være så effektiv som muligt. Vi skaber sammen med kunden løsninger der er både energieffektive og driftsikre, hvad enten det drejer sig om optimering af eksisterende anlæg eller opførsel af nye.

 

Transportanlæg

Biomasse fyrede varmeværker stiller større og større karv til kapacitet og fleksibilitet på de transportanlæg, der bringer energien frem til kedlen.

 

Wood System

GRAIN Wood har taget denne udfordring op og udviklet en serie transportører, som på grund af deres specielle opbygning lever op til disse krav.

 

Wood System kan transportere materialer som træpiller, smuld, papir, de fleste typer flis og halm, med kapaciteter på over 300 m3 / h, i alle vinkler fra 0° til 90° i et meget energieffektivt system.

 

Udvikling

Grain Wood har valgt at investere i udvikling, for hele tiden at være på forkant med de stadigt større krav, der stilles på miljøområdet til maskinanlæg.
Alle Wood System transportører opfylder bekendtgørelserne i ATEX-direktivet.

 

En tiendedel strømforbrug

Samtidig er Wood System i stand til at transportere i alle grader fra vandret til lodret med et frit spænd på op til otte meter.

 

Det er støjsvagt, driftssikkert, brandsikkert, let at vedligeholde og så er det energibesparende ved kun at bruge en tiendedel strøm i forhold til traditionel luft-transport.

 

Wood System er derfor den oplagte transportør for biobrændsel i biokraftvarmeværker.

 

Udviklingsanlæg

Vores nyeste model Wood System er blevet testet på det gamle fjervarmeværk i Skive med så stor succes, at det nyopførte biokraftvarmeværk ønskede Wood System 700.

Seneste nyheder

Veloverstået Åbenhus

Fredag d. 11. September blev vores nye testcenter indviet samtidig med vi markerede 25 års jubilæum.
Omkring 170 mennesker var mødt op til en spændende eftermiddag med en række interessante indlæg. Hjertet i testcenteret er vores nye SDS Tørreri. Efter tørring, er der mulighed for blandt andet at køle, pellertere

Se mere

 

GRAIN Wood A/S indbyder alle kunder, leverandøre og forretningsforbindelser til Åbent Hus, Fredag den 11. sep. kl. 12-16 på Industrivej.
Se invitationen her
Invitation

 


 

 

Læs mere

 

Kontakt os her

 

 
 
 
Til forside
Se siden på dansk
Brugernavn:
Adgangskode:
View page in english

Grain Wood A/S | Korsbakkevej 11 | 7950 Erslev | Tlf.: 97 74 00 44 | CVR: 14 24 23 33 | E-mail: grain@grainwood.dk